Glenn direct: (+34) 666 409 685 / (+34) 972 451 939 - Verzekeringsagent in Spanje sinds 1993

particuliere gezondheidsverzekering

 Wij presenteren U Cosalud Universal Mixto van Catalana Occidente, de polis gebaseerd op een gemengde (mixto) ziektekostenverzekering

Terugbetalingssysteem die U komplete vrije keuze geeft in de gehele wereld zodat u van de beste behandeling kunt genieten. Een keuze uit aangesloten artsen en ziekenhuizen in Spanje U hoeft dan helemaal niets te betalen. Dus niet alleen in Spanje maar óók in Nederland!

Met Cosalud Universal mixto heeft U recht op 100% restitutie bij ziekenhuisopname door ziekte, ongeluk of zwangerschap waar ook ter wereld. Kies t U zelf of U naar een van de aangesloten ziekenhuizen of specialisten wil of kies zelf uw arts. Inklusief ziekenwagen, intensive-care, en medicamenten tijdens ziekenhuisopname.

Bizondere behandelingen zoals kankerbestrijding is bij ons niet uitgesloten in tegenstelling tot vele andere maatschappijen!

80% restitutie bij artsenbezoek, specialistenbezoek, onderzoekingen, diagnoses en behandelingen als U een arts of specialist heeft die niet bij ons is aangesloten zoniet dan 100%. Ideaal voor personen die veel reizen of die graag snel particulier geholpen willen worden. Graag maak ik voor U een prijsopgave zodat U ook kunt profiteren van deze speciale polis. Extra korting voor echtparen. Nu ook dit jaar onze asistencia een polis die 100% afdekt als U gebruik maakt van de bij ons aangesloten artsen, specialsiten, ziekenhuizen etc in heel Spanje tegen heel goedkope prijzen. Fiscale voordelen als de polis op het bedrijf wordt afgesloten en ook extra kortingen als er meerdere direktieleden op één polis staan. Toetreding tot 65 jaar.