Glenn direct: (+34) 666 409 685 / (+34) 972 451 939 - Verzekeringsagent in Spanje sinds 1993

Over verzekeringen in Spanje

Hierbij ‘VerzekeringeninSpanje’, exclusief agentschap van Occident werken wij met een veelzijdig en enthousiast team dat elke dag voor U klaar staat om ervoor te zorgen dat U hier in Spanje een zo zorgenloos mogelijk verblijf heeft.

Onze missie

U te helpen met het samenstellen van de juiste polis met de juiste dekkingen en een gunstige premie.

Onze doelstelling is U zo goed mogelijk te beraden en zo samen tot de juiste keuze te kunnen komen.

Onze visie

Onze visie is, met ons team U te begeleiden met het afsluiten van de juiste polis, maar ook in het geval van schade of claim U op een professionele manier te begeleiden.

Meer dan 30 jaar ervaring in verzekeringen in Spanje.

Dhr . Glenn van den Bergh is in 1960 geboren in Eindhoven, Nederland, waar hij een opleiding volgde tot onderwijzer. Hij woont sinds 1982 in Spanje , waar hij aanvankelijk in het onderwijs werkte . Vanaf 1990 werkt hij als verzekeringsagent aan de Costa Brava . Derhalve is hij goed bekend met de Spaanse en de Catalaanse cultuur . Sinds 1999 werkt hij als zelfstandige verzekeringsagent voor de verzekeringsmaatschappij OCCIDENT en heeft in 2005 zijn eigen kantoor gevestigd aan de Costa Brava . Catalana Occidente is de grootste onafhankelijke Spaanse verzekeringsmaatschappij. De producten die hij kan aanbieden zijn uitermate geschikt voor die buitenlanders die woon -of werkachtig zijn en/of bezittingen hebben in Spanje . Voor hen kan Dhr . Glenn van den Bergh belangrijke informatie aanreiken en de juiste oplossing voor U vinden . Door zijn PROFESIONELE KENNIS , ERVARING en VAKMANSCHAP kan hij voor iedere klant een polis samenstellen, in heel Spanje, conform zijn of haar wensen, zodat in geval van schade iedere klant tevreden gesteld kan worden . Dhr . Glenn van den Bergh is daarom de ideale persoon tussen de verzekeringsmaatschappij en de klant.